Boek een echte Warrior's Massage!


Systema Health & Massage 


Wat is er zo speciaal aan Systema Health & Massage?

Systema is een levensstijl dat is gefocust om spanning en stress te verwijderen in alle aspecten van onze leven, activiteiten en acties.

Naast dat het een Martial Art is het ook een zeer compleet Health Art. Het is een trainingsvorm/ systeem wat is ontstaan vanuit eeuwen jaren oorlogsvoering in de meest verschrikkelijke omstandigheden. Het systeem is ontwikkeld om te herstellen en overkomen, niet alleen op het fysiek niveau maar ook de geestelijke, emotionele en psychologische niveaus om te genezen en te herstellen na zeer stressvolle en levensbedreigende oorlogssituaties.


Wat kunt u verwachten?
Aan de hand van een intake wordt er bepaalt wat voor behandeling van toepassing is voor het beste resultaat. Een korte introductie van Systema Breathing wat al een goed beging is om spanning te verwijderen. Dan leren aanspannen en ontspannen van diverse spieren in het lichaam met ondersteuning van de ademhaling. Langzaam aan zal de massage worden ingezet om laag voor laag de overtollige spanning uit het lichaam, geest en psyche te krijgen. 

De volgende soorten massage technieken kunnen tijdens een sessie worden toegepast. 

  • Het leren van zelf massage methodes doormiddel lichaamsgewicht, medicijnballen, zwemnoodles, stokken, etc
  • Lichaamsgewicht/ druk massage
  • Joint tapping
  • Viscerale massage -en manipulatie
  • Spierweefsel impact
  • Ontspannen doormiddel stretching 
  • Stoelmassage
  • Sportmassage


Uiteraard goed gekeken wat wel en wat niet mogelijk is voor de persoon. Niets wordt geforceerd of gedaan zonder toestemming van de client.

Voor de massage's ligt u op de grond, een massage tafel of massage stoel. Dit zal per behandeling verschillen. 

Makkelijk zittende kleding is aan te raden en blijven aan tijdens de massage, behalve de sportmassage. 


Wat zijn de kosten?
€ 65,- per uur 


Wie is de masseur?

Patrick van het Nederend is eigenaar en hoofdinstructeur van de Combat & Health Academy Amsterdam/ Systema Amsterdam.

Buiten zijn Systema Martial Arts & Health kennis is hij gediplomeerd masseur em heeft diverse massage opleidingen gevolgd.

Heeft meer dan 15 jaar ervaring werken met cliënten om stress- en angsten te reduceren dan wel weg te nemen en een diepe staat van ontspannen te bereiken.

En volgt regelmatig privé trainingen/ sessie van diverse massage technieken vanuit oa. Systema, Feldenkrais en M-test (Japans Acupunctuur gebaseerde Movement test)

 

 

"Patrick van het Nederend heeft een bijzondere gave, dat is mensen aanvoelen/ invoelen. Ik kwam naar Patrick op advies van mijn fysiotherapeut die een seminar van Patrick had bijgewoond. Mijn probleem was dat ik verschillende ledematen had gebroken en bang was om te lopen. Al na de eerste keer liep ik beter en gaat sindsdien alleen maar beter. Lopen als het glad is, niet lekker in mijn lichaam zit, achteruit lopen, en zelf met gesloten ogen! Met vertrouwen!

Patrick kruipt in iemands hoofd en begeleidt de persoon op een zeer discrete manier. Hij heeft een heel open geest waardoor hij kan voelen wat iemand wel of niet aankan en geeft een enorme drive-boost!. Sterk aanbevolen en zeer professioneel!"

 

- Vera Hartman (Privé student)