SYSTEMA AMSTERDAM - RUSSIAN MARTIAL ART

 WE ZIJN  23 DECEMBER T/M 1 JANUARI 2019 GESLOTEN

WELKOM OP ONZE WEBSITE

Fysieke, tactische en psychologische trainingen om je overlevingskansen te verbeteren.. Een uit Rusland afkomstige unieke trainingsmethoden- en kijk op zelfverdediging, zelfbehoud, fitness en gezondheid. Een manier van trainen dat veel verder gaat dan technische vaardigheden en vaste patronen. De trainingen zijn creatief, dynamisch, uitdagend en grensverleggend.

Systema Amsterdam is een van de weinige officiële scholen in Nedereland erkend door Mikhail Raybko en Vladimir Vasiliev. Onze instructeurs worden jaarlijks beoordeeld en gecertificeerd door Vladimir Vasiliev persoonlijk.

Wij bieden reguliere trainingen 6 dagen per week, specials, (inter)- nationale seminars, privé trainingen en trainingen op aanvraag.

Geregeld hebben we bezoekers uit de hele wereld die hier komen trainen of gastles(sen) verzorgen.


ONZE LOCATIE

De Combat & Health Academy Amsterdam, home of Systema Amsterdam.  Op de 1ste etage gelegen, een compacte maar zeer complete gym in het bruisende Centrum gebied Amsterdam Noord heerst een creatieve, inspirerende en uitdagende sfeer wat je zult helpen te groeien in bruikbare kennis- en kunde.

Met de Noord- Zuid lijn halte Noorderpark om de hoek is onze school  centraal gelegen en goed te bereiken met het openbaar vervoer, auto, fiets en zelfs met de boot. Gratis parkeren op eigen terrein behalve op de woensdag en vrijdag ochtend. Parkeer tarief € 1,30 p/u.


ONS AANBOD 

Systema Russian Martial Art 

In Systema creëert de synergie van drie componenten een ECHTE STRIJDER - Gevechtsvaardigheid, Sterke Geest en Gezond Lichaam.

Het lichaam moet spanningsvrij zijn, vol van uithoudingsvermogen, flexibiliteit, moeiteloze beweging en explosief potentieel. De geest of psychologische toestand moet kalm zijn, vrij van woede, irritatie, angst, zelfmedelijden, waanideeën en trots. De vechtvaardigheid omvat bewegingen die krachtig en precies zijn, onmiddellijk en economisch, spontaan, subtiel en divers, de handtekening van een echte professional.

Om deze drie componenten te trainen en te ontwikkelen is Systema grofweg in tweeën te verdelen Systema Martial Art en Systema Breathing & Conditioning. Deze twee zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden zijn.

Systema Russian Martial Art
Systema Breathing & Conditioning
Systema Kids - Little Warriors

Systema-training is een van de beste manieren om analytische vaardigheden te ontwikkelen. Door zowel spel als serieus werk in de les, analyseert elk kind altijd de bewegingen van zijn partners en van zichzelf. Omdat er geen pasklare bewegingen zijn om te onthouden, evalueert een kind voortdurend zijn eigen sterke en zwakke punten. Hij wordt geconfronteerd met zijn grootste troef en uitdaging - zichzelf! Dit is ongetwijfeld een van de meest waardevolle vaardigheden in het leven. Het biedt jonge mensen echt vertrouwen. We moeten heel voorzichtig zijn als we het vertrouwen in onze kinderen benadrukken. Het is zo vaak gebaseerd op lof, rangen en een gevoel beter te zijn dan anderen. Een dergelijk vertrouwen zou nep en kwetsbaar zijn. Alleen kracht van binnenuit geeft echt vertrouwen, gebaseerd op nederigheid en op het goede pad.


Specials & Seminar

Systema Amsterdam organiseert regelmatig specials en van kleinschalig tot grote internationale seminar. Deze trainingen zijn bedoelt om extra kennis en skills te krijgen van een bepaald topic of Systema, te trainen et andere Systema en martiaal artist en je training een boost te geven. Ook zijn  er regelmatig studie reizen naar en buitenland voor deelname aan seminars en zelf trainen bij Systema Toronto HQ. 


Privé lessen & Training op aanvraag

Doormiddel privé lessen of training op aanvraag kan ingezoomd worden op speciale wensen en vraagstukken. Deze trainingen zijn altijd op maat gemaakt op wie je bent, wat je doet, je kunde en niveau is.  Van absolute beginner to ver gevorderde professional. De lessen worden altijd van een fysieke, tactische en psychologische kant bekeken om je te laten groeien als persoon en technische kunde om te zetten naar vaardigheden en skills die vanuit de kern komen en daarom eigen worden.  

Hier een aantal voorbeelden van populaire topics:

- Verdedigen tegen mes en vuurwapen dreiging.

- Verdedigen tegen meerdere aanvallers.

- Wapen toegang onder druk.

- Stoten en trappen Systema Style

- Systema Breathing

- Joint mobility training

- Angst – en stress regulatie

- Ondersteuning voor Systema studenten, instructeurs, groepen en scholen

 

Systema Amsterdam StoreAmsterdam noord Holland