COMBAT & HEALTH ACADEMY AMSTERDAM 
COMBAT SKILL - STRONG SPIRIT - HEALTHY BODY

 THE SCHOOL IS CLOSED 14 - 19 FEBRUARY BECAUSE OF OUR HQ TRIP

Unieke trainingsmethoden- en kijk op zelfverdediging, fitness en gezondheid.  Onze trainingen zijn creatief, dynamisch, uitdagend en grensverleggend. Ondanks dat de lessen soms als pittig ervaart kunnen worden zijn we laagdrempelig en heerst er een zeer relaxte sfeer. 

Wij bieden reguliere trainingen 6 dagen per week, specials, (inter)- nationale seminars, privé trainingen en trainingen op aanvraag.


ONZE LOCATIE

Op de 1ste etage gelegen, een compacte maar zeer complete gym in het bruisende Centrum gebied Amsterdam Noord heerst een inspirerende en uitdagende sfeer wat je zult helpen te groeien in bruikbare kennis- en kunde.

Met de Noord- Zuid lijn halte Noorderpark om de hoek is onze gym  centraal goed te bereiken met het openbaar vervoer, auto, fiets en zelfs met de boot. Gratis parkeren op eigen terrein behalve tijdens kantoor uren. Parkeer tarief is dan  € 1,30 p/u.

Buiten het lesrooster om is het mogelijk om onze zaal te huren. 


ONS AANBOD 

Systema 

In Systema creëert de synergie van drie componenten een TRUE WARRIOR - Combat Skill, Strong Spirit & Healthy Body. Om deze drie componenten te trainen en te ontwikkelen is Systema grofweg in tweeën te verdelen Systema Martial Art en Systema Breathing & Conditioning. Deze twee zijn echter onafscheidelijk met elkaar verbonden.

Systema Russian Martial Art
Systema Breathing & Conditioning
Systema Kids - Little Warriors

Systema-training is een van de beste manieren om analytische vaardigheden te ontwikkelen. Door zowel spel als serieus werk in de les, analyseert elk kind altijd de bewegingen van zijn partners en van zichzelf. Omdat er geen pasklare bewegingen zijn om te onthouden, evalueert een kind voortdurend zijn eigen sterke en zwakke punten. Hij wordt geconfronteerd met zijn grootste troef en uitdaging - zichzelf! Dit is ongetwijfeld een van de meest waardevolle vaardigheden in het leven. Het biedt jonge mensen écht zelfvertrouwen. 


Specials & Seminars

Regelmatig organiseren wij specials en van kleinschalig tot grote internationale seminar. Deze trainingen zijn bedoelt om extra diepgang, kennis en skills te verkrijgen van een bepaald topic.  Ook zijn  er regelmatig studie reizen naar en buitenland voor deelname aan seminars en zelf trainen bij Systema HQ Toronto. 


Personal training, Duo training  & Training voor groepen

Doormiddel personal, duo en training voor groepen kan ingezoomd worden op speciale wensen en vraagstukken. Deze trainingen zijn altijd op maat gemaakt op wie je bent, wat je doet, je kunde en niveau is.  Van absolute beginner to ver gevorderde professional. De lessen worden altijd van een fysieke, tactische en psychologische kant bekeken om je te laten groeien als persoon en technische kunde om te zetten naar vaardigheden en skills die vanuit de kern komen en daarom eigen worden.  

Hier een aantal voorbeelden van populaire topics:

- Verdedigen tegen mes en vuurwapen dreiging.

- Verdedigen tegen meerdere aanvallers.

- Wapen toegang onder druk.

- Stoten en trappen Systema Style

- Systema Breathing

- Systema ontspanning oefeningen en massage

- Angst – en stress regulatie

- Ondersteuning voor Systema studenten, instructeurs, groepen en scholen

 Amsterdam noord Holland