COMBAT SKILL - STRONG SPIRIT - HEALTHY BODY

Somatic Breathwork 

Somatic Breathing legt de nadruk op het verminderen van spanning in alle facetten van het leven waardoor de kwaliteit van het leven verbeterd.

Een belangrijk sleutelelement voor het verminderen van spanning is de adem. Niet alleen het ademen op zich, maar de nadruk ligt op de kwaliteit, timing en intentie van de ademhaling. Minstens zo belangrijk is beweging om spanning weg te nemen en hierdoor is het ademwerk en beweging gekoppeld in Somatic Breathwork.

Het ultieme doel is om spanningsreductie tot een levensfilosofie te maken, wat kan leiden tot voordelen zoals; verbeterde uithoudingsvermogen en prestaties, balans, flexibiliteit, mobiliteit, verhoogd persoonlijk bewustzijn, sneller- en beter herstel, kalmte, kracht en weerbaarder tegen ongemakken zoals blessures, stress, pijn, angst en belemmerde gedachten.

Somatic Breathing Rooster

Woensdag 
18:30 - 19:30 

Vrijdag
09:00 0 10:00

Proefles

 


"Als parttime hatha yogi ben ik altijd op zoek naar inspiratie in het omgaan met spanning: mentaal, fysiek en emotioneel. Systema bracht mij als docent nieuwe inzichten en ervaringen op het gebied van pijn, ondersteuning van een gemeenschap van studenten naast nieuwe technieken op het gebied van ademen en bewegen.

 

Deelnemen aan de groepslessen en privésessies met Patrick was een van de beste dingen die ik in 2023 voor mezelf en de mensen om me heen heb gedaan."

- Sunyoung Glebbeek

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram