COMBAT SKILL - STRONG SPIRIT - HEALTHY BODY
Onze sportschool biedt unieke Slavische trainings- en behandelmethoden op het gebied van zelfverdediging, weerbaarheid, fitness en gezondheid. Wij geloven in een holistische aanpak waarbij de ontwikkeling van het lichaam, de geest en het emotionele welzijn centraal staan. 

Onze groepslessen en persoonlijke trainingen zijn ontworpen om je te helpen jouw persoonlijke doelen te bereiken en tegelijkertijd de kracht en flexibiliteit van je lichaam te verbeteren. 

Daarnaast bieden wij unieke Slavische stretch, fitness en massage sessie die zijn ontworpen om het lichaam te versterken, te stretchen en de fysieke prestaties te verbeteren. 

Wij bieden onze diensten aan individuen, maar ook aan bedrijven die hun medewerkers willen ondersteunen in hun fysieke en mentale gezondheid.


 AANBOD


SYSTEMA MARTIAL ART

Een Holistische & Helende Martial Art...

Een Holistische & Helende Martial Art...

Geen vaste technieken, vormen en kata's maar principe gebaseerde training.

Wij bestuderen van de volle scope van geweldige confrontaties.

Leer klaar te zijn voor elke situatie, scenario, omgeving en beperking wat je maar kunt bedenken, hiermee om te gaan en er sterker uitkomen. Controleer, incasseren en ontsnap van alle denkbare aanvallen stand en grondwerk en alles wat er tussen in zit. Van één tot meerdere aanvallers ongewapend en gewapend..

Met onze trainingen leer je vrij te zijn van patronen, spanningen, emoties, angsten en gedachten, zodat je ten alle tijden zo natuurlijk en organisch mogelijk kan reageren op elke uitdaging wat het leven ons geeft.

SYSTEMAPravilo & Deep Tissue Massage

Strengthen Body & Spirit...

Strengthen Body & Spirit...

Onze unieke Slavische stretch, fitness en massage sessies zijn ontworpen om het lichaam te versterken, te stretchen en de fysieke prestaties te verbeteren.

Pravilo (vertaald regel of zekerheid) is een unieke methode van fitness training die is ontworpen om het lichaam te stretchen, te versterken en de fysieke prestaties te verbeteren.

Deep Tissue Systema Stick is een unieke massage-ervaring. Door gebruik te maken van kleine stokjes kan de diepste spanning worden losgelaten, terwijl je een geweldige bewustwording van je lichaam krijgt

PRAVILO & MASSAGEPERSONAL TRAINING

Customize your training...

Customize your training...

Wil je meer persoonlijke aandacht? Maatwerk voor je behoeftes? Privacy vanwege persoonlijke situatie of professie? Of je ontwikkeling een boost geven?

Dan zijn Personal Training sessies de uitkomst. Je kan kiezen voor één specifieke training en/ of behandeling of een mix van alles wat we aanbieden om het beste uit jezelf naar boven te brengen.

Maximaliseer jouw fysieke prestaties, mindset en kennis van jou als holistisch geheel.

PERSONAL TRAININGSEMINARS

SPECIALIZED AND FOCUSED SESSIONS...

SPECIALIZED AND FOCUSED SESSIONS...

Regelmatig worden er nationale- en internationale workshops/ seminars ofwel training sessies georganiseerd met een specifiek thema om even diep in materie te duiken.

Deze seminars zijn erg aan te bevelen en toegankelijk voor iedereen ongeacht kennis en kunde. Van beginner tot ver gevorderde.

Ook hebben wij jaarlijks trainingsreizen in Europa en zelf ver daarbuiten om onze kennis vers en scherp te houden.

WORKSHOPSPATRICK VAN HET NEDEREND

Head Instructor and Therapist...

Head Instructor and Therapist...

Na vele jaren de meer traditionele vechtsporten - en kunsten en heel wat praktijk ervaring met agressie en geweld te hebben meegemaakt, met alle facetten die daar bij komen buiten het fysieke conflict om, is voor Patrick, Systema de meest realistische en effectiefste vecht- en gezondheid systeem ter wereld wat er op dit moment is. Het is zo veel meer dan alleen maar een martial art daarom een compleet systeem voor het totale leven!

Patrick is zijn lichaams- en mentale welzijn studie in 2013 begonnen en deze reis heeft hem kennis laten maken met veel unieke methode's en ideeën die de wereld rijk is. Wellicht de niet meest alledaagse maar zeer pragmatisch, effectief en allen echt holistisch. Tot op de dag vandaag laat hij zich inspireren door zijn vele mentoren op het gebied van Systema, Pravilo, Ademhaling, Stretching,, Massage, Feldenkrais (Bewegingstherapie) en de M-test (Japans Acupunctuur gebaseerde Movement test). Daarnaast heb Patrick vele "Nederlandse Erkende" massage cursussen- en opleidingen waaronder HBO sporttherapeut.

HET HELE TEAMThis is as close as it gets to the Systema Headquarters,

if you are in Europe and want to train high level Systema, but don't have the resources to travel overseas. The training is excellent, honest, and it breathes the spirit of the teachings of the masters Ryabko and Vasiliev throughout every class.

Thanks to head coach Patrick Van Het Nederend and all training partners for a wonderful time!

- Philipp Holtmann (Head Instructor Systema Berlin)

MEER RECENSIES


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram