COMBAT SKILL - STRONG SPIRIT - HEALTHY BODY
COMBAT & HEALTH ACADEMY AMSTERDAM

Unieke holistische no-nonsens trainingsmethode en kijk op zelfverdediging, zelfredzaamheid, fitness en gezondheid.

Een gym met een Warrior Spirit, een veilige haven voor het werken aan jezelf op een diepere laag dan dat meeste gewend zijn van sporten, massage en zelfverdediging.  Of het nu is om te leren  jezelf te verdedigen (in het breedste zin van het woord), voorbereid te zijn voor de ergste dag van je leven, beter en slimmer leren te bewegen, of het wegnemen van mentale- en lichamelijke spanning, stress en angsten. 

Wij hebben een ruim aanbod van trainingen en behandelingen om je hierbij te ondersteunen.

We kijken er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan.


 AANBOD


SYSTEMA MARTIAL ART

Een Holistische & Helende Martial Art...

Een Holistische & Helende Martial Art...

Geen vaste technieken, vormen en kata's maar principe gebaseerde training.

Wij bestuderen van de volle scope van geweldige confrontaties.

Leer klaar te zijn voor elke situatie, scenario, omgeving en beperking wat je maar kunt bedenken, hiermee om te gaan en er sterker uitkomen. Controleer, incasseren en ontsnap van alle denkbare aanvallen stand en grondwerk en alles wat er tussen in zit. Van één tot meerdere aanvallers ongewapend en gewapend..

Met onze trainingen leer je vrij te zijn van patronen, spanningen, emoties, angsten en gedachten, zodat je ten alle tijden zo natuurlijk en organisch mogelijk kan reageren op elke uitdaging wat het leven ons geeft.

SYSTEMAPravilo

Strengthen Body & Spirit...

Strengthen Body & Spirit...

Pravilo was ooit bekend als gespecialiseerde training om zelfvertrouwen, kracht en helderheid op te bouwen voor krijgers uit het oude Rusland.

Begrijp jezelf op een diepere manier, begrijp hoe het lichaam functioneert en breng je doelen naar een hoger niveau.

Wordt sterker en activeer nieuwe bewegingspatronen in ligamenten en pezen door deze Isometrisch training.

Stretch het lichaam en verwijder fysieke, mentale en emotionele blokkades.

PRAVILOWARRIOR MASSAGE

Less Tension more Power...

Less Tension more Power...

Deze Massage's helpen om fysieke en emotionele stress, pijn, vermoeidheid en stramme pijnlijke spieren te verwijderen. Lichamelijke, psychologisch en emotionele blokkades zullen worden behandeld en weg genomen.

Al onze massage technieken worden met constructieve energie, bewust en Warrior Spirit uitgevoerd. Elke massage is anders en wordt aangepast aan de persoonlijke behoefte en vermogen te massage te ontvangen

De massage's omvat o.a. Body Weight massage , Percussie massage, Viscerale massage, Deep Tissue massage en Drukpunten.

Middelen die ingezet kunnen worden tijdens de behandelingszijn oa. Sticks, Stoten, Lichaamsgewicht, Ladoshka, Volchatka Whip, Cosack Wipe and Shashka Sabel.

Een absolute aanrader als je van deep tissue en stevige massage houdt.

WARRIOR MASSAGEPERSONAL TRAINING

Customize your training...

Customize your training...

Wil je meer persoonlijke aandacht? Maatwerk voor je behoeftes? Privacy vanwege persoonlijke situatie of professie? Of je ontwikkeling een boost geven?

Dan zijn Personal Training sessies de uitkomst. Je kan kiezen voor één specifieke training en/ of behandeling of een mix van alles wat we aanbieden om het beste uit jezelf naar boven te brengen.

Maximaliseer jouw fysieke prestaties, mindset en kennis van jou als holistisch geheel.

PERSONAL TRAININGWORKSHOPS

SPECIALIZED AND FOCUSED SESSIONS...

SPECIALIZED AND FOCUSED SESSIONS...

Regelmatig worden er nationale- en internationale workshops/ seminars ofwel training sessies georganiseerd met een specifiek thema om even diep in materie te duiken.

Deze seminars zijn erg aan te bevelen en toegankelijk voor iedereen ongeacht kennis en kunde. Van beginner tot ver gevorderde.

Ook hebben wij jaarlijks trainingsreizen in Europa en zelf ver daarbuiten om onze kennis vers en scherp te houden.

WORKSHOPSPATRICK VAN HET NEDEREND

Head Instructor and Therapist...

Head Instructor and Therapist...

Na vele jaren de meer traditionele vechtsporten - en kunsten en heel wat praktijk ervaring met agressie en geweld te hebben meegemaakt, met alle facetten die daar bij komen buiten het fysieke conflict om, is voor Patrick, Systema de meest realistische en effectiefste vecht- en gezondheid systeem ter wereld wat er op dit moment is. Het is zo veel meer dan alleen maar een martial art daarom een compleet systeem voor het totale leven!

Patrick is zijn lichaams- en mentale welzijn studie in 2013 begonnen en deze reis heeft hem kennis laten maken met veel unieke methode's en ideeën die de wereld rijk is. Wellicht de niet meest alledaagse maar zeer pragmatisch, effectief en allen echt holistisch. Tot op de dag vandaag laat hij zich inspireren door zijn vele mentoren op het gebied van Systema, Pravilo, Ademhaling, Stretching,, Massage, Feldenkrais (Bewegingstherapie) en de M-test (Japans Acupunctuur gebaseerde Movement test). Daarnaast heb Patrick vele "Nederlandse Erkende" massage cursussen- en opleidingen waaronder HBO sporttherapeut.

HET HELE TEAMThis is as close as it gets to the Systema Headquarters,

if you are in Europe and want to train high level Systema, but don't have the resources to travel overseas. The training is excellent, honest, and it breathes the spirit of the teachings of the masters Ryabko and Vasiliev throughout every class.

Thanks to head coach Patrick Van Het Nederend and all training partners for a wonderful time!

- Philipp Holtmann (Head Instructor Systema Berlin)

MEER RECENSIES


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram